Nieuws

Item Foto

WMO krant Twenterand digitaal

Afgelopen week is de Wmo krant naar alle huishoudens van Twenterand gestuurd.

Lees verder

Nieuws

Item Foto

Cool2Bfit nu ook in Twenterand

Binnenkort start in de gemeente Twenterand het project Cool 2B Fit. Cool 2B Fit is een sportief en gevarieerd programma, dat op een gezonde manier en met een positieve benadering de leefstijl wil veranderen voor kinderen met overgewicht en obesitas in de leeftijd van 8-13 jaar samen met hun ouders/verzorgers.

 

Lees verder

Nieuws

Item Foto

DOS'37 introduceert G-voetbal voor inwoners Twenterand e.o.

G-Voetbal is voor iedereen; mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking hoeven niet alleen maar toe te kijken, maar kunnen straks ook zelf voetballen en wel bij DOS’37.
DOS’37 heeft in het kader van de subsidieregeling sportimpuls, een subsidie ontvangen vanuit de provincie Overijssel. DOS’37 wil dit benutten om te onderzoeken of er met ingang van volgend jaar G-voetbal bij DOS’37 kan gaan plaatsvinden. De komende maanden zal Erik Bosch, de combinatiefunctionaris van DOS’37 hiervoor draagvlak gaan creëren.

 

Lees verder

Nieuws

Item Foto

Dos'37 zoekt studiecoaches

Studiecoach in Vriezenveen.

Per 1 oktober wordt er bij Dos '37 in Vriezenveen huiswerkbegeleiding georganiseerd . Yourpal zoekt enthousiaste studenten ( minimaal 2e jaars) die als studiecoach gaan fungeren. Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent, zowel naar ouders als naar leerlingen.

 

Lees verder

Nieuws

Item Foto

Voorwaarts start met walking footbal 60+ Twenterand


Vrijdag 21 augustus is de aftrap van Walking Football bij OldStars Twenterand

Met Walking Football krijgen 60-plussers de kans om (weer) een balletje te trappen. Bij deze nieuwe voetbalvorm spelen zeventallen met en tegen elkaar. Er mag niet gerend worden, de bal mag niet boven heuphoogte komen en er mogen geen slidings worden gemaakt; spelregels die zijn bedoeld om blessures te voorkomen. Deze wandel-variant op het traditionele voetbalspelletje is de ideale oplossing voor mannen én vrouwen die naast een rustige vorm van bewegen ook het sociale aspect van voetbal willen (her)beleven.

 

 


 

Lees verder

Nieuws

Item Foto

Basketball's Cool Vroomshoop van start

Vanaf woensdag 11 maart 2015 gaat Basketball's Cool Twenterand van start

Lees verder

Nieuws

Item Foto

Basketball's Cool Vriezenveen van start

Vanaf woensdagmiddag 11 maart 2015 gaat Basketball's Cool van start in Twenterand.

Lees verder