Datum start:

wo 06 maart

14:00 uur

Datum eind:

vr 05 april

16:00 uur

Kunst

“Daadwerkelijke werken” Carla Stamsnijder

Reeds vele jaren tekent en schildert Stamsnijder. Als autodidact heeft zij diverse jaren schilder- en tekenlessen gevolgd o.a. aan de Famous Artist School .“Ik observeer en beleef de wereld om mij heen, waarbij alledaagse onderwerpen mij inspireren. Door deze onderwerpen te isoleren plaats ik ze in een nieuw licht. Telkens is een wit vel papier of doek, bij voorkeur van groot formaat, voor mij een nieuwe uitdaging”.

Carla Stamsnijder werkt met verschillende technieken, maar zij richt zich vooral op het aquarelleren van heel diverse onderwerpen. Haar werken kenmerken zich door een harmonieus kleurgebruik en losse spontane stijl. “Schilderen en tekenen is voor mij een passie, waar ik mijn gevoelens en creativiteit in kwijt kan”.

Op kunstmarkten o.a. in Bergen en Ootmarsum en op exposities van Sleen, Rotterdam tot India toont zij haar werk en komt zij in contact met het publiek en andere kunstenaars. Zo hoort ze graag hoe haar werk gewaardeerd wordt en blijft ze enthousiast en gemotiveerd.

De expositie is te bezichtigen op woensdag t/m vrijdagmiddag van 14.00 - 16.00 uur in de periode 5 maart t/m 6 april 2019


Locatie: Middendorpshuis

Middendorpshuis
Grotestraat 4
7683BB
Den Ham
0546-671778

Organisator: Stichting Expositiehuis Den Ham

Stichting Expositiehuis Den Ham
Roelvinck 16
7683 WE
Den Ham
0546-671864
www.expositiehuisdenham.nl